Великата пророчица Ванга ни помага от отвъдното

Много от предсказанията на петричката врачка са се сбъднали. Феноменът е известен с точните си прогнози не само у нас, ами и далеч по света.Въпреки че отдавна Ванга не е на белия свят, мнозина тръпнат от това дали някои от нейните предсказания ще се сбъднат и в бъдеще.

Едно от тях е Лили Иванова. Примата на родната естрада се кръсти  и моли това да не й се случи. А да не е част от наистина предсказано назад във времето от петричката ясновидка или фолклор на недоброжелателите й.А зловещото пророчеството гласи, че Лили Иванова ще издъхне на сцената, като пее някой от шлагерите си.

Дори имало залози в социалните мрежи коя ще е песента, с която Вечната Амбър ще си отиде от белия свят.

Само че, докато злобарите чакат този момент, Лили Иванова не се предава.Въпреки че се изпокара с мнозина от композиторите, написали някои от „вечните й песни“, а биографичната й книга смрази отношенията й с други, кубратската дива не се дава, а се променя.

Тя отдава значение на вътрешния си мир, който води до външна промяна и то към добро. Колкото и да я съдят заради пластичните й операции и обилния фотошоп, който използва за снимките по мрежата и плакатите, все пак Лили се подмладява. А спартанският й режим на хранене и живот, непосилен за мнозина по-млади люде, я прави жизнена и витална, не за годините й.