Прекрасен подарък ще си направи Лили Иванова за своя рожден ден! Примата заличава бръчките и сваля значителна част от годините си!

Най-великата ни певица Лили Иванова възнамерява да се появи без бръчки на партито по случай рождения си ден. Примата е платила 20 хил. лв. на столична болница, където в продължение на три месеца ще се подлага на процедури за подмладяване, разкрива в. "Ретро".

Според информациите, Лили Иванова вече е започнала с процедурите и ако всичко върви по план, на своя рожден ден на 24 април би трябвало да се появи със съвършено ново лице, научи Kliuki.bg. Певицата ще отпразнува своята 75-годишнина. Засега не е ясно къде ще се проведе тържеството и дали ще е пищно, но щом Лили ще си маха бръчките преди празника, значи най-вероятно възнамерява да направи голям купон с близки и приятели.

[caption id="attachment_312870" align="aligncenter" width="300"]Лили Иванова без бръчки на рождения си ден! До три месеца Примата ще стане неотразима! Лили Иванова без бръчки на рождения си ден! До три месеца Примата ще стане неотразима![/caption]

Уникалното в случая е, че Лили Иванова даже няма да бъде рязана, а кожата й ще бъде опъната с различни методи, които трябва да не оставят и една бръчица до месец юли. Певицата държи да подчертае, че няма да си прави пластична операция, а просто ще подобри визията на лицето си. За лятото ще видим една нова Лили Иванова, която ще бъде готова за нови подвизи в любовта и кариерата.