Лили Иванова бе много приятно изненадана за своя рожден ден

Прекрасен подарък за рождения си ден получи Лили Иванова. Примата днес навършва 75 години, но тържеството е скромно. Певицата е решила да прекара празничната вечер само с милионера Димитър Тодоранов, научи Kliuki.bg. Двамата най-вероятно в момента се радват на комапнията си в изискан столичен ресторант. Като всеки джентълмен и културен човек, Тодоранов е взел подарък на рожденичката и той е наистина вълшебен, струващ много пари.

[caption id="attachment_313549" align="alignright" width="300"]Лили Иванова получи 24-каратови бижута за рождения си ден Лили Иванова получи 24-каратови бижута за рождения си ден[/caption]

Бизнесменът е подарил на Лили Иванова златни бижута "Картие", които са 24-каратови, съобщава "Всеки ден". Примата, разбира се, е останала не само много доволна, но и доста изненадана. Тя е близка с Тодоранов от години. Той й организира често концертите, които са наистина вълнуващи.

[caption id="attachment_313551" align="alignleft" width="300"]Лили Иванова с Димитър Тодоранов Лили Иванова с Димитър Тодоранов[/caption]

Слуховете, че Лили Иванова и Димитър Тодоранов са много повече от приятели, съществуват от доста време, но това не притеснява и двамата. Наскоро изпълнителката на "За тебе бях" обяви с голяма доза раздразнение, че няма мъже в живота си отдавна и че всъщност не е изпитвала насладата от физическата любов от цели 20 години. Мнозина не й повярваха, считайки тези думи за опит да опровергае слуховете, но е факт, че непрестанно свързват Лили Иванова с по-млади мъже, което обижда такава силна като характер и възгледи жена.

Сега обаче този невероятно скъп подарък, който Димитър Тодоранов направи на Лили, макар да е по повод личния й празник, отново ще засили слуховете, че певицата си пада по мъже с по-скорошни дати на раждане от нейната. Това обаче надали ще вгорчи празника на Лили Иванова. Тя отдавна е доказала, че съумява да се справя с всякакви слухове и може да остава на върха в родната ни музика при всякакви обстоятелства.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЛИЛИ ИВАНОВА ОТ KLIUKI.BG!