Лили Иванова осиротя

Тя завинаги затръшнала вратата на най-близките си и връщане назад няма. Примата развалила дослука с единствените си роднини, племенничките Мария и Радмила.

Те са дъщери на по-голямата й сестра Магда, която била настанена в старчески дом с деменция.

Племенничките на иконата на родната естрада изтрили всички общи снимки с леля си, както и тези от концертите й.

Преди това те ревностно качваха на страниците си и рекламираха концертите й,  а и закон бе да присъстват на тях. Сега обаче разделили и последните наследствени имоти в Кубрат, за да нямат нищо общо с Лили Иванова.

Преди време Лили бе обявила, че ще остави голяма част от имането си на Иванчо, син на племенницата й Мария. Тя качваше негови рисунки в мрежата, неговия лик красеше и телефона й, момчето бе голямата й слабост.

Корозията в отношенията обаче между мегазвездата и племенничките й настъпила, когато тя обявила, че оставя всичкото си движимо и недвижимо имущество на фондацията, която ще носи нейното име.

А луксозният й мезонет на ул. Оборище“, където живее,  ще го прави музей „Лили Иванова“. След като разбрали, че всичко им се изплъзва, те провели разговор със знаменитата си леля.

След скандален разговор и грозни обиди от двете страни, Лили Иванова завинаги затръшнала вратата си за двете си близки роднини.Естрадната прима е известна с това, че никога не прощава обида. А племенниците се зарекли също, че никога няма да й простят.

Източник: Crimesbg.com