Лили Иванова е в ступор

Естрадната прима не е на себе си от тази новина. Нейната вярна икономка я изостави и то в най-напрегнатото време на годината.

Помощничката й всеотдайно се грижеше за дома на голямата Лили Иванова. Мария е една от малкото, на които певицата се доверява изцяло. През годините тя е спечелила сърцето на недоверчивата естрадна икона, която трудно допускала хората до себе си.

Точно за празниците вярната икономка изоставила Лили Иванова. Тя прекарала дните в компанията на близки и  роднини, в къщата си в село Яна.Причината била, че й се родила правнучка и тя щастлива помагала около малкото същество.

Мария започнала да се грижи за дома и за самата Лили по препоръка на по-голямата й сестра Магда.

Тя и Магда работили в дома за ветерани на изкуството и културата и оттам се познавали. Примата на естрадата се доверила на кака си и преценката й не я излъгала.

Мария всеотдайно се грижила за чистотата на къщата на Лили Иванова, давала й ценни съвети  за здравето й. Тя й имала огромно доверие почти за всичко.

Икономката била една от малкото, която давала съвети на кралицата на българската естрада и тя винаги я слушала. Мария съветвала Лили Иванова поне в дома си да не ходи на високи токчета, за да й почиват краката. Защото певицата се оплаквала от болки в краката, които, след съвета на вярната Мария, отшумели.