Поредният си голям и успешен концерт в препълнената зала 1 на НДК изнесе Лили Иванова. Всичко беше уау и супер фурор, докато... докато не се появиха любителски снимки, запечатали реалния образ на примата към днешна дата.

Да, сещаме се, че никой не си въобразява, че Лили изглежда така, както я правят и представят по снимките и плакатите - това е ясно. Въпреки това обаче мнозина не очакваха, че огромната разлика няма да е само в лицето, а и в тялото й.

Лили Иванова БЯСНА: Любителски кадри показаха как изглежда тя към момента! (нищо общо с фотошопа - СНИМКИ)

Ето я Лили такава, каквато е и това е съвсем нормално при все, че е минала 85 години. За възрастта си тя дори изглежда чудесно, но знаем, че има мания да се показва натурална. Естествената Лили Иванова е с увиснала старческа кожа и пак казваме, това е адекватно на годините й, а коремчето й далеч не е така прибрано и с талия на осичка.

Лили Иванова БЯСНА: Любителски кадри показаха как изглежда тя към момента! (нищо общо с фотошопа - СНИМКИ) - Снимка 2

Ясно се виждат паласките на Лилинце Пиленце, както и отпуснатия й корем, но надали нейна наборка ще се похвали с фигура, която тя се къса да показва по фотошопираните си фотоси.

Явно зрители на първите редове са успели да заснемат примата и сега тя е меко казано бясна от изтеклите кадри. Знаем, че Лили винаги забранява телефони и снимки на концертите си, а да я "щракат" имат право само тези, назначени от нея самата.

Източник: Crimesbg.com