Хубавата гимнастичка Лили Игнатова поговори за връзката си с журналист номер едно Сашо Диков!

Едно от най-пленителните ни златни момичета Лили Игнатова проговори за любовта си с водещия Сашо Диков. Шампионката и национална гордост по художествена гимнастика разкри цялата истина за отношенията си с водещия на "Дикофф". А те са повече от прекрасни.

"Сашо Диков е един наистина чудесен мъж - умен, ерудиран, интелигентен и е удоволствие да се общува с него. За разочарование на мнозина обаче ще кажа, че чувствата ми към Сашо са чисто и единствено приятелски. Двамата нямаме връзка и никога не сме имали такава. Много се изписа за мен и любовния ми живот - то не беше Сашо Диков, то не беше един известен генерал и още ред други", споделя Лили Игнатова.

[caption id="attachment_341314" align="alignright" width="300"]Сашо Диков Лили Игнатова проговори за връзката си със Сашо Диков[/caption]

Тя призна, че от време оно медиите ровичкат в личното й пространство, като се опитват да разгадаят тайната на живота й и мъжа в него. Тя обаче ревностно пазела истината само за себе си и не иска никой, освен най-близките й хора, да става свидетел на това как, с кого и къде живее.

Самият Сашо Диков преди няколко дни провокира любопитството на медиите и сензацията за любовта си с Лили Игнатова, заради нежните и почти любовни думи към нея.

"Обичам и харесвам много Лили Игнатова. Тя е изключително деликатен, свестен и чудесен човек, но за съжаление тези като нея не успяват да прогресират в тази тъпа, кретенска страна", бе заявил Сашо Диков като отговори само със загадъчна усмивка на въпросите на репортерите дали Лили Игнатова е жената до него.

В крайна сметка всичко вече се изясни и си дойде на мястото, а Лили Игнатова заяви, че се надява оттук нататък писанията за нея да се свеждат само до това, което тя самата откровено е обявила в ефир.