Джулиана Гани си намери мъж по калъп

Полицаят на Джулката, който я забремени с второто й дете, не може един лаф правилно да обмени.

Великотърновецът бил с елементарна обща култура и успявал едва-едва да върже едно свястно изречение. Истината лъсна в шоуто на Николаос Цитиридис ,където той даде първото си интервю.

Зрителите останали потресени от ниската му речникова култура и буквално се измъчили, докато Теодор Гецов успял да върже криво-ляво едно-две изречения.

Корифей на мисълта и изказа е поп фолк певицата Анелия. Нейните интервюта изпотяват зрителите с това, че те се измъчват, докато Анито върже едно свястно изречение и хората едва разбират какво иска да каже.

Е, до нея плътно се нарежда и новия мъж на нафуканата силиконка.

„Няма съмнение, двамата едва ли си говорят за някакви всемирни теми или нищят дълбокомислени разговори. Сигурното е, че единственото, което ги вълнува е креватната гимнастика. А пък Джулката колкото повече, толкова повече пластични операции да си прави. Какво ли ще правят с това дете, как ли ще го гледат, жалим го още неродено“, потресени са от ниската езикова култура на мъжа на плеймейтката.

Джулиана Гани обаче не спира да хвали полицая, като твърди, че е достоен за татко. И яко го командори, дори го и побийва, разкриват свидетели на безкрайните им скандали.