Преди почти 5 години стана ясно, че Джино Бианкалана има много сбъркана ценностна система. В „Биг Брадър“ той гордо заяви, че не е чел никакви книги и не възнамерява да прочете.

Дали затова или заради нещо друго, бившият на Джена изглежда доста ограничено момче, без ясни ценности. Той е твърде елементарен, а една от причините за това е, че твърде много го вълнуват парите.

Доказателството лъсна по време на шега на Кристиана Канева с годеника й. Тя пусна обява, в която подарява кучето си и годеника си заедно. Можеше да бъде смешно, ако и двамата не бяха показали своята меркантилност.

В обявата Криси вмъква уж небрежно, че Джино върви в комплект с Mercedes SL. По този начин тя ясно показа, че я е интересува кой каква кола кара и че е доста по-повърхностна от това, за което се описва.

Джино е същият. На него му дай само коли, пари и жени, за да бъде щастлив. Колко елементарен може да бъде един мъж на почти 40 г.

Това обаче не бива да ни изненадва, защото двойният победител на „Биг Брадър“ живее по американски, след като е израснал там. Той изповядва американските ценности, според които могат да те застрелят на улицата с оправданието „нищо лично, човече“.

От Кристиана се очакваше повече, защото е лекар по професия. Щом е взела елементарно момче като Джино обаче, надали и тя е с висок интелект.

Човек, който се срамува от произхода си, какъв е?! Той се е прекръстил от Георги на Джино и е взел фамилията на бившата си съпруга, само и само да се претопи с американците. Срамота!

Източник: Crimesbg.com