Тя не успя да се задържи дълго в последния сезон на "Ергенът" и напусна имението дори преди средата на формата. Така прецени Алек Младенов, който дори не си поиска целувка от Кристина Добрева. Софиянката, която работи в престижна IT компания и определено се радваше на обноски и интелект.

Да, Криси прие тежко факта, че е неоценена от ергена със сините очички, но към днешна дата приема това за абсолютен джакпот. Кристина смята, че лигавият Алек не е и на йота това, което търси в еди мъж, още повече, че вече го е открила.

Добрева се похвали с любов на няколко месеца, която я изпълва и я кара да се чувства щастлива. И избраникът й не е някой случаен и незнаен момък, а актьор и телевизионен водещ. Той водеше тегленето на Тотото по националната телевизия, а в НАТФИЗ е бил в класа на огромния Стефан Данаилов.

Изгората на Кристина е Антон Порязов и по всичко личи, че между двамата действително има спойка. Добрева казва, че общуването с него е това, което я е грабнало най-много, защото не е от жените, които се лъжат по външния вид на мъжа и финансовите му възможности.

Е, все още двамата са на твърде ранен етап, за да говорим за съвместно съжителство и сватба, но кой знае... Пожелаваме им го!

Източник: Crimesbg.com