Лидка Скалата събра погледите на потребителите във Фейсбук

Лидка Скалата, майката на любимия на поп фолк дивата Преслава показа уникални форми. На тялото, а и на етажа й могат да завидят доста от чалгарките. А силиконовите бомби на снимките й направо взривиха нета.

Оказа се, че и преди майката на Бирмата не се е лишавала от изкуствени импланти на гръдната си обиколка, а сега си ги е подсилила допълнително. А съблазнителните й форми по бански задминаха по пищност дори тези на кандидат снаха й в най-изкусителния й период. Лидка Скалата е по-тунингована и от Преслава, тези коментари заляха социалната мрежа, пише в. "България днес".

Бизнесменката отпраши в Индонезия за Коледа, като там ще вдигне наздравица и за Новата 2015 година. Богаташката поканила Преслава да я придружи в екзотичната дестинация. Не е тайна, че Лидка Скалата не се отделя от звездата на „Пайнер” и дори я имитира в облекло и визия. Гласовитката обаче отказала заради препълнения си от ангажименти график. Имала свободен прозорец само на Бъдни вечер и прекарала святата вечер със семейството си в Добрич, разбра и Kluiki.bg.

[caption id="attachment_332381" align="alignright" width="300"]Лидка Скалата взриви мрежата с тези снимки Лидка Скалата взриви мрежата с тези снимки[/caption]

Точно на Нова година тя има участия в Пловдив и София, от които сметките й ще набъбнат със свежи сто бона хонорар. Пълна измама се оказа тиражирания слух, че Преслава и Малката Бирма вече не са заедно. Двамата били неотлъчно заедно на празниците и здраво са купонясвали. По нищо не личало, че се карат, а за раздяла и дума не можело да става, доверяват столични бръмчалки. Двамата се „скарали и разделили” нарочно, за да ги оставят на мира папараците, твърди мълвата. Те използвали популярния трик на Ники Михайлов и Алисия, които уж също се разделиха, за да си поемат глътка въздух от напористите фотографи.

Не само че не са си казали завинаги „сбогом”, но милионерския син и Преси били по-влюбени отвсякога. Нямало и помен от негативно настроение помежду им, нито от побоища и разпри. Тримата си правят непрекъснато снимки, като винаги между тях усмихната, щастлива е Лидка Скалата. Георги Станоев и една от най-вървежните певици на Пайнер и преди не са демонстрирали връзката си.

Чалгарката и бизнесмена бяха одумвани непрекъснато и всеки предричаше крах на връзката им. Заради това те избягваха прожекторите. Но въпреки приказките за разрив в отношенията им, Лидка Скалата винаги бе издайнически близо до Преси, като не пропускаше нейно участие. Това, че майката на Бирмата обича поп фолк дивата като родна дъщеря се вижда и от поканата, която тя й отправи за почивка в далечната Индонезия.