Една от най-вървежните млади чалга певици Лидия седна днес на столчето пред Мон Дьо. За първи път тя разкри в ефир истината за връзката си с Атанас Колев, както и обяви официално, че са разделени.

Лидия призна, че двамата с рапъра са били много, много влюбени един в друг и че всъщност тя още го обича. Наложило се обаче да го пусне и да приеме, че нещата помежду им няма да се получат.

"Бяхме влюбени, бяхме заедно, а сега продължаваме да се уважаваме и да се обичаме. Но и двамата имахме лични проблеми, неща, които ни тежат, някакви си наши вътрешни демони, с които се опитвахме да се справим. В един момент осъзнахме, че сме започнали да общуваме чрез травмите си и това нямаше как да премине и да се превърне в нещо позитивно.

Аз съм човек, който е много търпелив и не обичам скандалите. Като малка у нас имаше много такива, а после родителите ми се разбраха, но ми е останало като нещо, което не понасям. Опитах се да "лепя" и да "поправям" счупеното между нас с Атанас, но не стана", сподели Лидия.

Певицата повтори отново, че държи много на Колев и че в живота й не се е появил нов мъж за тези месеци, през които не са заедно. Надява се обаче животът да я срещне с истинската й любов след време и двамата да бъдат готови за нея.

Източник: Crimesbg.com