По всичко личи, че любовта между Лидия и рапъра Наско Колев, е приключила тихомълком. Съмненията се появиха още, след като младата певица сподели с почитателите си в Инстаграм, че живее с брат си. На въпрос за евентуален дует с рапъра пък отговори, че не успели да стигнат дотам.

 

Откровението й веднага бе изтълкувано като потвърждение на слуховете, че с Наско са сложили край на връзката си. Още повече, че Лидия загатна за сериозна депресия, в която изпаднала и дори й се наложило да потърси помощ от психолог. Тя призна за това покрай съвет към фенка.

„Най-лесно и бързо е да си намерите своя специалист по психично здраве”, сподели Лидия, окуражавайки почитателката си, че и да не се справи от първия път с депресията, не трябва да се отказва.

 

Попфолк фурията засега не коментира раздялата с Наско, но феновете й предполагат, че е въпрос на време. Двамата бяха заедно доста дълго време, макар че периодично се говореше за разлъка. Като причина за това винаги се изтъкваше болезнената ревност на Наско, заради която често спретвал бурни скандали на крехката блондинка.

 

Мълвата носи, че Колев дори е посягал на изпълнителката. Говореше се, че през есента даже я е пребил. Явно тогава е настъпила и раздялата им, подозират в бранша. За да пребори депресията, Лидия потърсила експертна помощ.

 

Младият рапър, който изглежда с благ нрав, всъщност бил доста зависим от тревата – пушел ежедневно, което никак не се нравело на половинката му, а от там произтичали и непрекъснатите им скандали.

Източник: Уикенд