Бившата вокалистка на Слави Трифонов - Деси Добрева от три години живее с болката си!

Деси Добрева - всички помним отнова слънчево момиче с къдрави руси коси и ангелски глас, което плени с таланта си Слави Трифонов и дълго време беше вокалистка на Ку-ку бенд заедно с Алекс Раева. Деси Добрева напусна "Шоуто на Слави", за да продължи по пътя си сама. Този път обаче й донесе повече мъка, отколкото радост.

Вместо още по-бляскава кариера, Деси Добрева почти не се появява в обществения живот, заради личната драма, която преобърна живота й. Гласовитата певица бе буквално зарязана от съпруга си Мартин съвсем скоро след раждането на щерка им Алина. Двамата се разведоха, по примера на много други семейства. С тази разлика обаче, че Мартин заряза не само Деси Добрева, но и родното си дете.

[caption id="attachment_326335" align="alignright" width="300"]Деси Добрева Деси Добрева ходи по мъките от цели три години[/caption]

Оттогава насам, вече три години Деси Добрева живее с огромната болка, че дъщеря й расте и все по-често плаче за татко си, а тя няма как да й обясни липсата му до нея. "Мъката на Деси е огромна. В началото, когато Мартин я изостави, тя не спираше да плаче, защото нямаше представа как ще успее да отгледа детето си съвсем сама. Днес обаче се измъчва още повече, тъй като не знае как да обясни на Алина защо няма татко като другите деца. Когато бащата е починал, това е нещо друго. Но при жив родител, който не се интересува от теб, детето може да остане травмирано за цял живот", коментират с тревога близки на Деси Добрева.

[caption id="attachment_326336" align="aligncenter" width="300"]Сватбата на Деси Добрева и Мартин преди години Сватбата на Деси Добрева и Мартин преди години[/caption]

Те с възмущение разказват как бившият й Мартин дотолкова не се интересувал от Деси Добрева и Алина, че не се обаждал изобщо. Нямало го дори по най-големите празници като рождени дни и Коледа. А най-голямото страдание на самата Деси Добрева продължавал да бъде фактът, че тя така и не успяла да си обясни кое е провокирало действията на Мартин, когото навремето обожавала.

[caption id="attachment_326337" align="aligncenter" width="300"]Деси Добрева с дъщеричката си Алина Деси Добрева с дъщеричката си Алина[/caption]

"Толкова влюбена, толкова щастлива беше с него, а какво стана?! Ако само можехме да предположим, че този човек така безочливо и жестоко ще съсипе живота й и този на детето, никога нямаше да й позволим да се омъжи за него - та ако ще да трябваше и да я заключим", убедени са близките на Деси Добрева.