Михаела Филева страда много и не може да преодолее болката!

Голяма мъка има в живота на една от най-красивите ни и обещаващи бг звезди Михаела Филева. Прекрасното момиче с чаровна усмивка крие огромна болка в душата си, която не може да преодолее. Това я мъчи от години, а тя признава, че вместо да утихне, болката се засилва с времето.

Става дума за таткото на Михаела Филева, който я е изоставил още като бебе и никога в живота си не се е интересувал от нея. Бащата на Михаела Филева се развежда с майка й малко след раждането на момиченцето, а по-късно създава свое ново семейство. От втората си съпруга той има близнаци.

[caption id="attachment_318310" align="alignright" width="300"]Михаела Филева Михаела Филева страда всеки път, когато се погледне в огледалото[/caption]

Никога обаче, докато Михаела Филева расте, татко й не идва да я вижда, нито пък се обажда дори само, за да разбере как е. Михаела Филева на практика не познава баща си и това винаги я е съсипвало.

С братята си Михаела Филева се запознава преди няколко години и то чрез социалната мрежа. Те не са близки, но чат-пат си общуват в интернет, което пак е нещо, в сравнение с тоталната липса на контакт с родния й баща.

"Тежко е. Много е тежко, когато собственият ти татко не се интересува от теб. А най-лошото е, че мисълта за него ме преследва всеки ден. Причината е, че аз просто съм му одрала кожата. Винаги, когато се погледна в огледалото имам чувството, че гледам него и това ме убива. Благодарна съм обаче на майка си и тя е човекът, когото обожавам в този живот", откровено споделя Михаела Филева.

Родителката на Михаела Филева е един от най-големите дистрибутори на полезни храни като билки и кълнове в страната. Албена Филева винаги е насърчавала дъщеря си да се храни здравословно и правилно, на което Михаела Филева дължи своята красота и енергия.

Двете са неразделни и страшно близки, а Михаела Филева признава, че близостта с майка й компенсира липсата на татко й и мъката, че е изоставено дете.