Вдовицата на бизнесмена Стефан Шарлопов - Бояна Шарлопова, взриви мрежата с това, което направи. Тя пусна снимка на покойния си съпруг, който си отиде от света на днешната дата преди шест години и написа, че го обича и че болката не отминава...

Всъщност постъпката на Бояна е напълно нормална и адекватна, ако нямаше едно "но". И това "но" касае действията й само дни по-рано, когато тя публично се показа с любовника си и демонстрира колко е щастлива и влюбена.

Както знаем, двамата бяха на почивка на Филипините, а през цялата минала година обиколиха още сума ти екзотични кътчета по света. Новият на Бояна е млад, но също се казва Стефан (Стефан Стефанов) и има агенция за туристически пътешествия и екстремни изживявания.

Кога и къде са се запознали с Шарлопова, не е ясно, но според много от потребителите в нета оплакването на Шарлопов днес е лицемерно от нейна страна.

"Болката й не отминавала... Като я гледаме с този младичкия, хич не прилича на страдалка и тези й думи звучат доста фалшиво. Щеше да е малко по-нормално, ако беше изчакала поне с разкриването на новия си мъж", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com