Елен Колева е сред най-фалшивите известни личности у нас. Тя винаги се е правела на добра и миловидна жена, но само на приказки. Действията й постоянно показват що за стока е.

Елена Калевска, както се представя актрисата в социалните мрежи, публикува видео, в което се опита да се направи на „божа кравичка”, като рони крокодилски сълзи за загиналите от земетресенията турци. В случая обаче зад цялата тази фасада се видя голямото лицемерие на звездата от „Шивачки”.

В опитите си да се прави на добра и състрадателна Колева на практика прокълна България да се случат и тук подобни катаклизми. Тя го предрече с ясна воля и и сигурност, сякаш й доставя удоволствие.

Видеото, в което плаче за турците, събра един куп критики. Мнозина я упрекват, че си прави реклама от смъртта на хиляди хора, което е отвратително.

Няма как жена, която години наред си ляга с дядовци, за да я издържат, да очаква хората да видят в нея състрадателен и добър човек. Когато веднъж е станало ясно, че само пари са в главата й, тя губи всякаква стойност.

Елен Колева е точно от тези жени. Цели 3 години тя търпеше много по-възрастния Александър Найденов - Сашо Майонезата. Хапваше и пийваше за негова сметка срещу креватни изпълнения, а сега била много чувствителна.

Елен не е търсена за снимки от месеци. Финансовото й положение не е цветущо. Затова отново се опитва да припечели някой лев, правейки си реклама от трагедията на турските граждани.

Източник: Crimesbg.com