Бившата миска Славена Вътова, която не спират да ни навират в очите като част от журито на "България търси талант" (при все, че нейният талант е в съвсем друга област), потресе за пореден път мрежата.

Леш: Славена Вътова си изкара на показ "печените чушки"! (няма ли пари за "ремонт" - СНИМКИ)

Този път тя се изфраска в профила си с официална и доста разголена рокля, с дълбооко деколте. Деколте, по което всеки мъж би полудял, ако разкриваше сочни и стегнати прелести. Уви, Вътова не само не може да се похвали с такива, но тези, които демонстрира, са под всякаква критика.

Бюстът на Славена, която е още млада, прилича повече на бюст на над 60-70 годишна жена. Тя е слаба, а той е толкова увиснал, че с право потребителите го сравниха с веяна сушена скумрия и с печени чушки. Имаш чувството, че самата й кожа виси, толкова е зле положението.

Любопитно е обаче защо Вътова не прави нищо по въпроса и защо не си ремонтира силикона?! Миската далеч не е от най-бедните, предвид факта, че е още женена за Юлиян Цолов, а и имаше доста богати любовници (заради последния от които дори си паряса семейството).

"Славено, отчайваща гледка си! Ако си мислиш, че това, което ти виси, е секси, дълбоко се лъжеш. Като искаш да се показваш, тури си нов силикон. А иначе просто си купи сутиен с подплънки и повдигащ ефект и не слагай деколтета - в никакъв случай", настойчиво я умоляват в нета.