Наскоро Сузанита се махна от родния си Пловдив и се премести в столицата, за да търси щастие и реализация. След раздялата си с Марк Славов и останала сама с бебе на ръце, щерката на Орхан Мурад обяви, че предприема кардинални промени в живота си. Кой да предположи обаче, че най-кардинални и спешни ще се наложат тези с... лицето й?!

Певицата се пусна в нета преди часове с визия, която потресе последователите й. Косата й, която към днешна дата вече е руса, дори не направи толкова силно впечатление на хората, ужасени от физиономията й.

Леш: Ще познаете ли Сузанита в това... същество?! Фенове я сравниха с Годзила! (СНИМКИ)

Знаем, че щерката на Орхан от малка си налива джуките с хиалурон и прави какви ли не корекции по кожата си, но това, което виждаме сега, е прекалено. Върхът на всичко безумно, което е показвала.

Някои от последователите й бяха директни дотам, че я сравниха с Годзила. "Ти огледало нямаш ли бе, моме?! Не се ли видиш, че мязаш на Годзила вече?! Ако снимат нов филм по темата, хич не им трябва да майсторят образа на чудовището, направо ще те наемат. Леш, бате! На крокодил се докарала, че и пари дала за това - отврат", коментират реално потресени хората.

А други подминават темата за безумната й визия и й питат кога и как успява да отдели време за сина си, който е още пеленаче и наясно ли е, че когато имаш дете, джуките и балконите ти би следвало да останат на заден план.

Предполага се, че засега Сузанита разчита на помощта на Шенай Кузева, която обаче скоро ще се премести с новия си мъж в Лондон.