Холивудският ерген заряза гаджето  си след  4 г връзка, месец след като Камила навърши 25

Лео ди Каприо и Камила Мороне вече не са заедно след четири годишна връзка. Хора от близкото им обкръжение потвърдиха раздялата, но причината за нея не бе съобщена.

За последен път бившите влюбени бяха снимани заедно на 4 юли. Звездата от „Титаник” и моделът бяха забелязани по това време да се разхождат заедно по плажа с домашните си любимци в Малибу.

Около два месеца преди започнаха да си проличават първите признаци на напрежение между влюбените. През май Лео бе видян да утешава Мороне, след като водиха емоционален разговор на плажа.

Според свидетели красавицата била видяна да говори с тъжно изражение на лицето, а звездата от „Вълкът от Уолстрийт” я  слушал внимателно със забит поглед в земята.

Не е ясно кога двойката официално е скъсала, но Ди Каприо е бил сниман на почивка сам в Европа през това лято. Появиха се снимки как разпуска на яхта в Сен Тропе.

Page Six ексклузивно научи, че Ди Каприо заедно с Тоби Макгуайър и ексгаджето  на Клоуи Кардашиян Тристан Томпсън са се забавлявали с група модели на парти, организирано от магната на нощния живот Ричи Акива.

Връзката на Ди Каприо и Мороне започна през 2017 г. Но след като Камила навърши 25 г през юни носителят на Оскар я заряза и потвърди правилото, което сам си избра никога да не излиза публично с жена на възраст над 25 години.