Скоро стана ясно, че Лена и Миро са в очакване на дъщеря. Новороденото  им дете ще е от женски пол, издадоха близки до семейството.

Лена не пропуска преглед в клиниката, в която работят водещи специалисти гинеколози. Тя споделила пред най-близките си хора, че бременността й се развива по план, изследванията й са добри и ако е рекъл  Господ ще посрещнат дъщеричката си в средата на септември.

Лена и Миро подготвили специален кът з бебето в столичното си жилище, но все още не са се отдали на голямото пазаруване от дрешки и аксесоари за новороденото.

Лена и Миро стават родители на момиче (Политиците още умиват на кого да кръстят щерка си – Снимки)

Доста наедрялата политичка и  мъжа й все още умували върху името на наследницата си и се колебаели на кого да я кръстят преди да вземат финалното решение.Припомняме, че двойката за първи път призна за бременността на младата юристка на големия християнски празник Великден.

Лена и Миро стават родители на момиче (Политиците още умиват на кого да кръстят щерка си – Снимки) - Снимка 2

Снимки:ПИК

Бившата началничка на кабинета Петков и бившия зам. председател на Парламента скоро бяха на сватба, а някои от близките им си помислиха, че те са узаконили връзката си. Но останаха разочаровани когато разбраха, че не Лена е била младоженката.

Говори се, че поне засега сватба няма да има, а тържеството ще е след като дъщеря им се роди и малко поотрасне.