Лена Бориславова вече не е сгодена

Говорителката на екс премиера Кирил Петков вече е свободна жена. В последните дни на „живота“ на парламента се появи без бижуто. Вероятно е слагала пръстена, за да разпръсне слуховете около връзката й с женения бивш премиер Кирил Петков.

На Лена Мирослав Иванов предложил да станат семейство през 2014 година и тя отговорила с „да“. Връзката на бившият зам.-шеф на парламента и юристката обаче е под съмнение. В уж общия им апартамент в тузарски затворен комплекс съседи се кълнат, че не са ги засичали да идват заедно, нито поотделно да идват или да си тръгват.

Защото от любовна, връзката им по-скоро прераснала в нещо друго. по времето на властта и за тримата  Говорителката е забелязвана в извънработно време с  екс премиера, но нито веднъж с годеника си.Слуховете също свързват Кирил и Лена с отношения, далеч от служебните.

Говорителката и бившия министър-председател лъснаха в клип миналата година, как влизат в апартамент в центъра на столицата. И докато Лена отваря вратата на жилището, Петков я  опипва отзад.

На изпроводяк от Министерския съвет двамата са засекани да се хващат за ръце, като после от БНТ заявиха, че е зрителна измама.

Родителите на Миро били силно разочаровани от постъпката на своята кандидат-снаха заради скандалната й връзка с женения Кирил Петков. Както и заради провалената сватба. А колеги на Мирослав шушукат, че той се наливал с алкохол, заради любовния триъгълник, в който се оказал.

Източник: Ретро