Кой не обича песните и нежния глас като звънче на Мими Иванова?! Тя и Развигор Попов са символ на детството за няколко поколения българи и пример за здраво семейство. Милиони българи ги обичат и има защо, но като всяка жена, певицата не се задоволява само с овациите.

Мими, която е леля на ангелогласната сладурана Десислава, е решила да не се дава на годините и да се подмлади. И го направи. Само че е стигнала дотам в престараването си, че мнозина обявиха, че не могат да я познаят.

Леле, мале: Обичаната Мими Иванова си "смени лицето" на 77! (как ви се струва и ще я познаете ли - СНИМКИ)

Преди дни тя и Развигор имаха участие в хасковски ресторант, където Мими пяла на гостите, а те за първи път я гледали със зяпнали усти. Но не, заради нова песен, а заради новото й лице.

Леле, мале: Обичаната Мими Иванова си "смени лицето" на 77! (как ви се струва и ще я познаете ли - СНИМКИ) - Снимка 2

Мненията са две и са напълно противоположни. Според едни, Мими е свалила 30 лета от физиономията си като се е изпънала с цялостен лифтинг и кой знае, може би сериозни филъри. Според други обаче тя се е превърнала на сфинкс и не може да си помръдне лицето откъм мимики.

Говори се, че Иванова се е доверила на лекари в чужбина, които са светила в областта си, но тя самата не е потвърдила новината. За разлика от нея, колежката й Роси Кирилова например, се подложи на тези неща доста по-рано, но за жалост имаше период, в който й се получи обратен ефект.

Източник: Ретро