Николай Пашев, когото мнозина обвиняват за нестабилното емоционално и психическо състояние на Денис Теофиков, което може да е довело до смъртта му, разби семейството си. След цели 10 години той изостави жена си с едногодишно дете на ръце.

Ники се е разделил с Венера, от която има бебе. Оставил я е сама да се грижи за детето, като от време на време го вижда.

Причината за раздялата е фолк певицата Ванеса Стоянова, която се подвизава с псевдонима Малката. Тя е новата изгора в живота на продуцента, който сега е твърде вероятно да поеме и нейната кариера, която засега е безславна.

Припомняме, че Николай Пашев беше продуцент на Денис Теофиков, който загина при странни обстоятелства. След смъртта му стана ясно, че Ники е бил лош шеф. Заробил Денис с един куп договори, според които може да ходи на публични места само след разрешение. На всичкото отгоре шофьорът на Денис разкри, че продуцентът му е прибирал огромна част от печалбите от участията му, а на него му давал смешни пари.

Всичко това разкри още тогава що за стока е Николай Пашев, а сега се потвърди. Що за мъж ще остави семейството си, за да се въргаля с чалгаджийка.

31-годишната Ванеса е разведена и има син на 8 г. Нейната кариера като певица тръгва трудно. Тя още помни как преди 15 години Вили Казасян й е казал в „Мюзик айдъл“, че гласът й става само за озвучаване на детски филмчета.

Източник: Уикенд