След като Игри на волята вече е в своя финален етап, феновете са в очакване, залагания и спекулации се въртят из мрежата относно кой печели и как ще стигне до финала.

Последно ни показаха как Лефтеров е отстранен от Гого, в тази битка Гого определено имаше надмощие и спечели заслужено. Мнозина именно него определет като фаворит. Лефтеров се оттегли емоционално, сподели че е спечелил приятели, но и е бил предаден.

След предаването и до днес се чуват с Валери, смята че той е бил откровен и му е разказал относно отношенията си с бившата любов на Лефтеров - Мирела.

Като основно разочарование той определя много от жените, които уж играеха с него. Казва, че Мирела нелогично го е винила за това, че тя отпадна преди него и зад всичко съзира намеса и тактика от Женя Джаферович най-вече.

За Лефтеров музиката е над всичко, работи с редица звезди през годините, от предаването на Нова ТВ напусна обогатен с нови емоции и нови приятелства, но и обиден на женската коалиция и засегнат от Мирела, път към нея не вижда, това е минало и напред е само музиката за него.