Иван Стоянов най-после ще направи голямата крачка

[caption id="attachment_300963" align="alignright" width="300"]Щастливите Иван и Деница Щастливите Иван и Деница[/caption]

Футболистът Иван Стоянов най-после ще стане съпруг на Деница Димова. Двамата са сгодени от година и половина, но вече имат две дъщери. Тяхната любов е огромна, затова беше голяма изненада, че все още не са семейство. Само след броени часове обаче и това ще се случи, а тържеството ще бъде повече от пищно. То е определено за хотел "Империя", който се намира в родния град на младоженците - Сливен. Хотелът е собственост на легендарния футболист Йордан Лечков.

Иван Стоянов всъщност е племенник за Лечков. Той е син на сестрата на "екзекутора" на Германия. Говори се, че даже Лечков сам ще поеме част от разходите по сватбата, както и че възнамерява да направи на своя роднина уникален подарък заради щастливия повод.

Именно футболисти ще бъдат основната част от гостите. Целият отбор на Лудогороц, чиито цветове в момента защитава Стоянов, е поканен на сватбата. Сред получилите покана са и бивши съотборници на халфа, като Костадин Стоянов, Коста Янев и Емил Гъргоров.

Според запознати, Иван Стоянов е бил вдъхновен да предложи на Деница Димова от сватбата на своята сестра Лили, която се омъжи точно около годежа на брат си. Когато футболистът е видял колко щастлива е тя, е поискал същото и за себе си, твърдят негови приятели.

[caption id="attachment_300964" align="aligncenter" width="300"]Иван Стоянов изпраща сестра си към олтара Иван Стоянов изпраща сестра си към олтара[/caption] А сега нека си припомним кой всъщност е Йордан Лечков! Насладете се отново!