Така е то - за болшинството от любовниците не остава друго, освен да се порадват малко на женените си "любими", след което да приемат факта, че "принцът" няма да смени своята "кралица", а те са аут ъф гейм...

Същото е положението днес с Габриела от "Ергенът" и нейното псевдо "гадже" - футболистът от Лудогорец - Оливие Вердон. Кой знае, ако истината не бе излязла наяве и името на Вердон не се беше разчуло из цялата страна, вероятно той още щеше да мачка чаршафите с Габриела Иванова. Сега обаче съпругата му е в истерия, той е в шок и разбира се - тегли чертата на аферата си със сестрата на Памела Георгиева.

Преди ден Габриела, явно изплашена, излезе с пост в нета, в който обясняваше как с Оливие са само бизнес партньори и как уважава него и жена му - пълни глупости, пълен цинизъм! Същата тази лъжкиня Габриела ясно и директно спомена името на Оливие в предаването и заяви, че това е новият й приятел, с когото се срещнали и усетили химия един към друг малко преди началото на снимките в Гърция.

Габи дори го придумала да й финансира салон за красота, но дали сега няма да се прости и с него, предстои да видим.

Източник: Crimesbg.com