Диана Димитрова е готова на всичко, само и само да се говори и пише за нея. Тя дори минава през „трупове“, за да бъде известна и около нея да се шуми.

Пример за това е цялата сага с Юлиан Вергов. От яд и злоба, че актьорът я е използвал като уличница за секс и я е изхвърлил след това, тя се опита да му съсипе кариерата със съдебни дела за събития отпреди 5 години, но не успя. Българското правосъдие все пак все още работи и Диана остана само със злобата си.

Актрисата така и не успя да докаже, че е била пребита от Вергов. Нито намери свидетели, нито доказа, че снимките на пребитото й лице са истински. Дори има слухове, че е толкова луда, че на снимките е със сценичен грим и изобщо няма такива щети по лицето.

След като казусът с Юлиан отмина и не успя да вземе нито лев, а на това разчиташе, защото финансовото й положение е плачевно и затова постоянно си търси по-богати любовници, Диана Димитрова прибегна до нова лъжа. Тя се направи, че уж се пенсионира като актриса и отива в чужбина да учи 3D и 2D анимация.

На 21 април тази година се сбогува с театъра в прочувствен пост в социалната мрежа. Към днешна дата обаче се отрече от него и всичко е било само за вниманието на хората.

Диана наистина заминава зад граница, но сега твърди, че все още е актриса и като се върне в България, ще поднови кариерата си. Друг е въпросът, че едва ли някой ще я потърси след такава пауза и при положение че и без друго е некадърна.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com