Спорът на Веско Маринов и  Митко Рачков в „Капките“ възбуди много питанки

Веселин Маринов за първа година е жури в песенното шоу „Като две капки вода“. Още със старта на формата, той яростно „захапа“ водещия Димитър Рачков. Дори в процеса на спора го нарече „баджанак“, което искрено опули Димитър Рачков.

Певецът от Полски Тръмбеш се разровил дълбоко м миналото и открил коя жена е била „обща“  и за двамата. Това разкриват от кухнята на „Капките“, но Рачков останал в невидение за дамата.

Маринов заявил, че след като свърши формата, тогава ще му признае истината, но фактът, че продължава да гледа Рачков накриво, потвърждава истината.

Всеизвестно е, че 51-годишният актьор и 61-летния певец са признати като едни от най-големите плейбои в шоубизнеса.

Рачков има син от настоящата половинка на Евтим Милошев, сценаристката Христина Апостолова.Дълги години живя на семейни начала с водещата Мария Игнатова, вече съпруга на Нойзи.В момента дели един покрив с доста по-младата моделка Анита Димитрова. Тя пък гради имидж на примерна жена  и кариера в банката.

Веселин Маринов има два брака зад гърба си и доста любовни афери с атрактивни дами. Той също живее на семейни начала с доста скандална жена. Сервитьорката Веселина заряза, заради него, съпруга си бизнесмен и  двете им деца, за да заживее с певеца.