Лъжа или истина са думите на Дениз Хайрула, изречени цяла година след края на "Ергенът". А именно, че Виктор Стоянов, който дори веднъж не я целуна по време на формата, е започнал да я сваля и "загражда" след него. Да, да! Точно това обясняваше или по-скоро с това се хвалеше Хайрула в Тик-Ток преди ден.

Тя сподели, че след снимките Виктор е останал още известно време в Турция като не е престанал да си чати с нея и да търси контакт. Дениз имала куфар у него, който той трябвало да й предаде после, но интересът му не спрял с това.

"Постоянно ми се обаждаше, говорехме си с часове. Как се нарича подобно поведение на един мъж към жена, ако не личен интерес?! Като си дойде тук искаше да се виждаме, а веднъж аз бях с приятелки и той дойде. Покани ме после у тях, а аз отидох, но по едно време си тръгнах. А той ми написа съобщение, че е трябвало да остана и да го "пазя", смее се туркинята.

Тя не издаде дали по време на гостуването си, двамата са стигнали донякъде и докъде точно, но како я гледаме с каква лекота ходи по мъжките къщи, трудно ще повярваме, че са плели на една кука...

Някои от потребителите в нета обаче не вярват на думите на Дениз. Не, защото Виктор не би се възползвал, а защото той не показа никакъв интерес към нея като към жена. А това със сигурност е ударило по егото й, което сега опитва да подхрани.