Шоуто Един за друг, се рекламира като забавно предаване за двойки. Само, че  очаквано първи се счепкаха дамите. Това най-вече си пролича в 11-я епизод. Когато влюбените трябваше да решат кого да оставят във Вилата на любовта. Дали  трябва да изгонят Фео и Александрина или Цветелин и Милена и лъснаха коалициите.

Като най-амбициозна двойка се представят Петър и Радина, които отдавна командват парада. Те винаги си печелят играта и това не се нрави на другите. Петър се държи като фаворит, само че кроежите му претърпяха провал когато в играта се включиха Кристи и Артьом и тяхното присъствие доведе до сериозни конфликти и коалиции.

Лъснаха интригите на жените в Един за друг: Нарочиха Радина и Александрина за най-омразни в шоуто!

Начело на единия лагер се озоваха Петър и Радина, които загърбиха предишните си приятели Фео и Алекс, а привлякоха на своя страна хубавицата Вики и половинката й Явор. Към тях се прилепиха младите Габи и Десислав.

От другата страна се групираха Артьом и Криси в компанията на Фьодор и Александрина. Които пък привлякоха Здравко и Поля, Владо и Галина и Христо и Димана.

Веднага се забелязва, че войната между лагерите се води основно между жените. Между най-изявените са Александрина и Радина, която е свръхамбициозна. Останалите двойки се мъчат да са неутрални, само, че не е ясно до кога.

Лъснаха интригите на жените в Един за друг: Нарочиха Радина и Александрина за най-омразни в шоуто! - Снимка 2

Радина упрекна Александрина, че е виновницата за интригите и коалициите в Един за друг. Но може да спи спокойно защото двойката Фео и Алекс бяха изхвърлени от романтичното предаване