Не е вярно, че Ани Хоанг е изневерила на Люси Иларионов с мускулест охранител! Истината е съвсем друга!

Една от най-здравите и стабилни връзки в поп фолка, а и не само - тази между Ани Хоанг и Люси Иларионов, се разпадна окончателно. Доверието между двамата угасна като пламък на свещ на вятъра, а единственият възможен изход е раздялата.

Оказа се обаче, че слуховете за изневяра от страна на Ани Хоанг с млад и мускулест охранител, са пълна лъжа. Припомняме, че когато преди няколко дни краят между Ани Хоанг и Люси Иларионов стана всеобщо достояние, вината за това бе хвърлена върху красивата виетнамка. Ани Хоанг бе обвинена, че е сложила рога на дългогодишния си партньор и то съвсем безхаберно, по време на едно от своите участия.

[caption id="attachment_333740" align="alignright" width="300"]Ани Хоанг и Люси Не Ани Хоанг е изневерила на Люси, а той на нея с прохождаща чалга дива[/caption]

А вследствие на това, Люси Иларионов така избеснял, че й събрал багажа и я натирил от дома им. Е да, ама не - защото не Ани Хоанг, а самият Люси Иларионов е пренебрегнал клетвата си за вярност и е палувал с едно от чисто новичките попълнения в "Пайнер". Шокиращата истина разкриха кадри от самата компания на Митко Пайнера, пред чиито очи са се разигравали горещите свалки на режисьора и прохождащата звезда. А какво е ставало след това, само те си знаят.

"Трябва да си страшно тъп ако си мислиш, че в гилдията подобни неща остават скрити. Не знаем пиян ли е бил Люси, неадекватен ли е бил, но Ани Хоанг научи за кръшкането му само няколко дни по-късно. И това я довърши. Но коя жена би приела нормално новината, че любимият, на когото вярва, я е превърнал в лопатар?!", разкриват източници от кухнята на димитровградската компания.

Нещо повече - те все още не могат да проумеят как мъж с визията на Люси Иларионов се е престрашил да рискува и да изгуби парче като Ани Хоанг само, за да начеше мъжкото си достойнство.

"Ама моля ви се, вижте на какво прилича Люси и как изглежда Ани Хоанг. Тази жена на момента ще си намери ново гадже, а него коя ще го вземе насериозно?! Извади късмет той, че такова хубаво същество наистина го обичаше, но изгуби всичко. Тепърва ще става интересното", коментират източниците, убедени, че Ани Хоанг никога няма да прости измяната на режисьора.