Зрителите на втория сезон на „Ергенът“ откриха поредната измама

Според медията първият и  вторият ерген не се познавали. Истината е коренно различна. Двамата не само се познавали, но и били авери от преди десетина години, разкриха фенове на любовното шоу.

А наблюдателни зрители забелязаха, че пианиста от световна величина Евгени Генчев се отнася към кандидатките със същата елегантна ирония, както го правеше и първия „ерген“, фитнес гуруто Виктор Стоянов.

Двамцата лъснаха в чалга клип на Галена от 2015 година. Песента на фолкаджийката се казва „Стара каравана“, а двамата –Евгени Генчев и Виктор Стоянов се возят в кола, като не спират да се кикотят и да се търкалят в пясъка на плажа.И са във завидна топ форма, се вижда ясно от видеото.

„Нищо чудно приятелството на двамата да е нещо по-така  и повече от стандартното“, намигат зевзеци. Впрочем и устата готвачка Мариела Нордел намекна нещо подобно в социалните мрежи, като нарече музиканта „Женята“.

Кулинарката от „Мастър шеф“ помля и формата като цяло, но и зрителите са също негативно настроени към риалити продукцията по Би Ти Ви.

Феновете на шоуто го оплюха и заради минали персонажи, които се повтарят едно към едно и във втория сезон на „Ергенът“. Така ролята на Габриела Петрова от първия „Ерген“ се препокрива с образа на нейната двойничка Габи Бланко от Пловдив.