ММА боецът Георги Валентинов не се разделя със сивите си боксерки, които очертават повече от ясно мъжкото му достойнство, набило се в очите на зрителите на „Сървайвър“.

 

Прави впечатление, че бившият на Русата Златка не признава облекло. Той носи само боксерките, които редовно навива като гащи.

Човекът, с когото си говори най-често, е „баджанак“ му Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса, с когото делиха плеймейтката.

 

Лъсна пакетът на Георги Валентинов

Двамата не само, че успяха да се сдобрят в шоуто, а вече са си и първи дружки. В този ред на мисли често бистрят живота и жените на някой камък, при това по бельо. За разлика от Валентинов, Благо гледа да прикрива достойнството си, залагайки на по-широки шорти. В същото време пък Валентинов постоянно се разкрачва като мома от „Ергенът“.

 

Преди моделката Марго Купър да изхвърчи от шоуто, той често се навърташе около нея. Макар да не показа много сила в играта, брюнетката често се съветваше с мускулестия мъжага, който очевидно й бе хвърлил око и постоянно се увърташе около нея със сивите си гащи.

Източник: Уикенд