„Сървайвър“  е една голяма измама!

В това са убедени феновете на риалити формата през този сезон. Седмият епизод на продукцията става в Доминикана, но много от последователите са разочаровани от този сезон.

Първият удар по върлите последователи на „Сървайвър“ беше избора на водещ. Рокадата с Владо Карамазов и неговия заместник Ваня Джаферович предизвика взрив от хейт в мрежата. Зрителите не искат за водещ хърватина, но изглежда той ще остане до края на предаването.

Стана ясно, че шефовете на продукцията не са постъпили изобщо коректно с актьора. Те му съобщили за смяната не лице в лице, а по телефона и то в последния момент. А причината била повече от тривиална-те избрали екс футболиста, защото клекнал на пет пъти по-нисък хонорар, от искания от Владо Карамазов.

Смяната на регламента и гласуване от страна на зрителите, както и сложните игри са другите неща, които никак не допадат на феновете на приключенското шоу.

Зрителите са убедени, че в този сезон на формата има огромна измама, заради вида на състезателите. Те са шокирани от твърде спретнатия вид на участниците. Например Благо Джизъса е с искрящо бял потник, със запазена прическа и шокираща белота на зъбите си. Останалите мъже също са прекалено чистички и обръснати, а не брадясали, каквито предполага да са в една примитивна среда.

„Те са чисти, все едно са излезнали от къщите си. Сигурно спят по хотели,  а ни лъжат, че нощуват в примитивна среда и  навесите, които сами си строят“, недоволстват зрителите.

Източник: Лупа.бг