Красивата Виктория Петрова е съсипана, плаче пред близките си колеги!

Хубавата водеща Виктория Петрова не е това, което изглежда на пръв поглед - красива и преуспяла в професията си жена. Тя крие своята лично човешка болка, която дори кариерата е безсилна да заглуши. Напоследък колеги на водещата все по-често коментират, че изглежда повехнала, а усмивката й е помръкнала. Оказа се, че причината за това е задушаващата й самота.

Припомняме, че Виктория Петрова вече има един неуспешен брак зад гърба си с оператора Добромир Иванов, който приключи скорострелно заради несходство в характерите. Злите езици обаче намесват и куп изневери от страна на Иванов, които хубавата Виктория Петрова не успяла да прости.

[caption id="attachment_329784" align="alignright" width="300"]Виктория Петрова Хубавата Виктория Петрова се бори със самотата и с критиките на роднините си[/caption]

След известно време водещата реши да опита отново и се загаджи със спортния коментатор Петър Бакърджиев, но той също й би дузпата и се събра с бившата Мис България Гергана Гунчева, на която направи дете. А Виктория Петрова отново остана сама. Именно това съсипва водещата от много време насам, разкриха нейни близки приятели от медията.

"Виктория е силна и независима жена, която дълго време криеше своята лична тайна - а именно, че въпреки популярността си се чувства сама и няма рамо, на което да се опре. Хората я спират, разговарят с нея и това я караше винаги да изглежда щастлива и уверена, като всъщност не е така. Напоследък Вики рухна и най-сетне сподели какво я мъчи - това, че вечер, щом свърши работа и си тръгне от телевизията трябва да се прибере в празния си апартамент, докато колежките и приятелките й хукват по романтични срещи или се прибират при семейството си", разкриват колеги на Виктория Петрова от Би Ти Ви.

Трудностите на Виктория Петрова се усилвали двойно и от факта, че семейството й вместо да я подкрепи, започнало все по-често да й натяква, че годините минават, а тя няма мъж и деца до себе си. Лошото обаче е, че повечето нови мъже, с които се срещала, се страхували от обвързване и не искали да вземат за съпруга жена, толкова отдадена и ангажирана с работата си.

"В крайна сметка се получава един затворен кръг, от който Виктория няма как да излезе и това я съсипва психически. Но все пак тя е още млада и съдбата си знае работата - и на нейната улица трябва да изгрее слънце", оптимистично настроени са колегите й.