Сашо Кадиев напусна Би Ти Ви и бе залят от всенародната обич

Дори самият Мамин Сашко се изуми от това колко много хората го обичат. На въпрос защо след 12 години вярна служба на медията той изоставя постоянната работа и тлъстата заплата, мелодраматично обясни, че искал да се развива личностно. И да се раздаде изцяло на театъра и на актьорската си професия.

Да, ама не, истината се оказа коренно различна. Синът на Сашо Кадиев обръща гръб на медията заради пари и клъцнати хонорари.

Докато бе водещ в „Преди обяд“ той не спираше да пътува из страната  и чужбина с гаджето си Ивелина Чоева. Както и да участва във всички всевъзможни български филми, да се снима в инфлуенсърски реклами, да има други изяви, заедно с мама Катето Евро. Ангажименти не му липсваха. Само че неговите шефове са му взимали 30 процента от всички негови участия във филми, реклами и изяви. Тъй като бил щатен, медията му се водила и продуцент, и затова му взимала процент от хонорарите, както правят и в музикалните компании. Това не се харесвало на Кадиев  и той искал да подпише нов договор, в който да не дава дял от парите си извън щатната си дейност. От медията не се съгласили и затова напуска.

Но няма да се раздели напълно с Би Ти Ви, доверяват от кухнята на медията. Наесен той ще води рубрика в „Преди обед“. И като нещатен служител ще си запази цели хонорарите си.