Мнозина смятат моделите и манекените като Алекс Богданска примерно, за едва ли не съвършени жени, без никакви кусури по лицето и тялото им. Е, за пореден път се убеждаваме, че това не е така.

Нещо повече - от години виждаме скъпоплатени папарашки снимки на световни величия, които нямат нищо общо с екранния си образ. По лицата на топ красавиците има и пъпки, и разширени пори, и бръчки, и мазна кожа, и какво ли още не, а телата на много от тях са покрити с целулит.

Ето, че същото се видя и при родната хубавица Алекс Богданска. За целулит не знаем, защото тя трябваше да покаже само натуралното си лице, което определено не е и на йота толкова бляскаво, когато е без макиаж.

Знаем, че бившата на Дани Петканов всячески избягва да се пуска без грим или поне без филтър, но този път гримьорката й я принуди. Богданска трябваше да рекламира работата на последната и следователно да се покаже първо като "умита чиния", а после като хубавица.

Е, видимо беше в клипчето, че не й стана хич приятно, но нямаше избор, защото за тази работа й бе платено. При все, че Александра има няколко естетични корекции, най-голямата от които е тотално отрязания й и променен нос, да се чудиш защо пак не смее да се показва без грим.

Източник: Crimesbg.com