Откакто се омъжи за Християн Гущеров, жена му - Светлана Гущерова буквално се затвори за света. Да, нормално и дори препоръчително е да се посветиш на дома си и семейството, но вече от години екс плеймейтката не прави друго, освен да угажда на Хриси, да ражда, да седи вкъщи и пак да угажда на Хриси.

Блондинката, която от доста време насам разви и категорични анокерсични симптоми, прави всичко, което й нареди нейният съпруг - включая дори да лъже и то да лъже най-нагло. И противно на закона!

След като стана ясно, че преди дни синът на Добромир Гущеров се е забил с колата си в автобус, което бе потвърдено и от полицията (както множество други ПТП-та на въпросния), женичката му отрече всичко.

Светланка се накокошини в мрежата и излезе с изказване, че видиш ли, всички коли от техния грандиозен семеен автопарк били читави и здрави, дори можела да ги заснеме една по една. Ясно е и за бавноразвиващи се, че Гущерова лъже, защото нейничкият така й е наредил...

"В това няма нищо чудно при все, че тя му е покорна робиня от първия ден на брака. Не смее да гъкне, да се противопостави, а в леглото прави това, което на него му се прииска - винаги!", разкриват близки до обкръжението й източници.