Не им е лесно на някои мъже в днешно време. Все по-разпространена става фригидността сред жените.

Причините са много, но най-общо това направи еманципацията им, за която се борят. Работят много и накрая на деня нямат желание за секс.

При Диляна Попова не само работата я е направила фригидна, а и постоянният стремеж да изглежда съвършено. Актрисата, която е и манекенка, има агенция за модели, които учи как да изглеждат като нея. Не е лесно, но с много жертви успява, ала за сметка на либидото си.

Вече е ясно защо втората връзка между Диляна Попова и Асен Блатечки пропадна. Актьорът се слави като много сексуален мъж и ако тя постоянно му отказвала секс, нищо чудно, че се разделиха. 

С настоящия си партньор Лъчезар Захариев Диляна Попова правела веднъж седмично секс, при това с мъка, но заради него се жертвала. Постоянните диети, на които се подлага, убили всякакво либидо у нея и тя нямала абсолютно никакво желание за плътски удоволствия.

Попова хапвала само овесени ядки и някакъв плод на закуска. Втрото й ядене било чак към 18 ч. - някаква салата с малко парче месо или нещо подобно. Между двете си ядения за деня тренирала здраво във фитнеса и така поддържала идеалното си тяло.

Всичко това обаче й коствало либидото й и така станала фригидна. Затова се счита, че дните й с Лъчо за преброени.

Източник: Crimesbg.com