Името на силиконовата  Мони е Симона Стоева и е от Варна. Тя се смята за опитна танцьорка на екзотични танци. Дипломирала се е в институт по туризъм, но продължава образованието си с второ висше. Момата говори и три западни езика – немски, английски и италиански.

Кючекинята Мони Зингинер от Ергенът изкуствена още от 17-годишна (Още от ученичка се фука с гърди и джуки – Снимки)

Зингинер скандализира публиката още с появата си, като показа, че самочувствие не й липсва като каза: „Най ми харесва да ме коментират разни лелки по на 30, 40  години, а с това предизвика буря от коментари в социалната мрежа.

Само, че нейните пластични корекции на тази крехка възраст са повод да  бъде критикувана редовно. Зрители смятат, че вместо да я разкрасяват пластиките я състаряват поне с 10 години.

Кючекинята Мони Зингинер от Ергенът изкуствена още от 17-годишна (Още от ученичка се фука с гърди и джуки – Снимки) - Снимка 2

Кючекинята не крие, че многократно е посещавала пластичен хирург, легнала под ножа на 17 г. Първо си сложила хиалурон в джуките, а на 18 си взела болничен и се върнала на училище със силиконови гърди, които били двойно по-големи от естествените й. Явно е имала нужната свобода, че и парите да го направи.

Не само в мрежата, но и някои от участничките в Ергенът не си спестиха критиките към Мони. Естествено, зад гърба й. Остри думи изказаха някои от тях, въпреки, че тя все още показва прилично държание.

Кючекинята Мони Зингинер от Ергенът изкуствена още от 17-годишна (Още от ученичка се фука с гърди и джуки – Снимки) - Снимка 3

Иначе тя се представи като професионална танцьорка, която има участие с Фики в негов клип. Мони също изтъкна, че около нея е пълно с ухажори и е категорична, че не се интересува с какво ще се занимава нейния мъж, стига да има достатъчно пари. Явно освен силиконова е и меркантилно младо момиче.