Знаем я като наша гордост - шампион по латино и спортни танци, както и като жури във формата Денсинг старс. Галена Великова е и дама със солидни финансови възможности, тъй като е омъжена за несметно богатия бизнесмен Константинос Хайнас.

Тя е усмихната, чаровна, но разбира се, не е в първа младост и женската суета не й е чужда. Великова ползва методите за разкрасяване в мрежите, на които разчита всяка жена - без значение от социалния си и семеен статус, а именно фотошопа и филтрите.

И няма лошо, стига те да се използват нормално и адекватно. В случая лицето на Галена Великова е видимо променено и й е смъкнало поне едни 20 годинки от реалната възраст и визия. То обаче не е големият проблем тук, а крачетата й.

И особено едното, на ходилото на което виждаме не пръсти на крака, а на ръце. Мда, гледката е меко казано потресаваща и дори отблъскваща - не е ясно какво е правила и как точно е процедирала танцьорката, но да стигнеш дотам, че да си сложиш пръстите на ръцете на крака... отвратително.

Съветваме я моментално да махне срамното и смешно фото, за да не я погнат хейтърите, които разбира се, не спят и вече го направиха. Убедени сме, че Великова е недогледала, иначе за нищо на света нямаше да се покаже в подобен вид.

Източник: Crimesbg.com