Поредният казус с наша известна личност (макар в случая "известността" да е леко спорна), шофирала в неадекватно състояние, разбуни духовете в страната. Вчера чалгарката Диона бе арестувана след управление на МПС, съчетано с употреба на кокаин. Часове по-късно тя бе освободена срещу гаранция от 5 бона, а днес се кълне, че не знаела дори какво е това дрога, просто била пила повече лекарства против простуда...

Мнозина настояват за ефективна присъда на Диона, както такава бе наложена навремето и на шеф Андре Токев. Този, който подпали мрежата обаче, е гримьорът Валентин Кулагин. В прав текст той нарече Диона "бездарен, нахален и ебл*в миндил" и попита докога обществото ще търпи тази "измет", която застрашава живота на собствените ни деца.

Самият Кулагин също е доста скандален и това няма нужда от обяснение - достатъчно сме му гледали изцепките в Брадъра и други предавания. В случая обаче е прав за едно - наказания трябва да има и законът да важи за всички!;

"Тая не знае друго, освен дрога. Наясно ли сте, че когато беше бременна в петия месец, отиде на афтър парти и се надруса с пико. После е ясно какво се случи. Невиждан боклук, който рискува не само своето дете, но сега и вашите. Докога бе, българи?! Докога ще ги търпите такива?!", изригна Кулагин.

Двамата с певицата имат стара вражда и никога не са я крили. Как и дали Диона ще отвърне на Валентин, предстои да видим.

Източник: Crimesbg.com