Валентин Кулагин не вярва особено на вируса у нас!Скандалният Валентин Кулагин

направи "разкритие" за коронавируса у нас. Гримьорът, който изчезна от публичното пространство през последните месеци, за да се пренесе в Дубай, се включи в лайв в социалната мрежа снощи. За да всее съмнения относно коварната болест да върлува у нас. [caption id="attachment_441386" align="alignright" width="300"]Кулагин Кулагин взриви мрежата и феновете[/caption]

"За мен това е въображаема корона. Аз нямам нито един познат от България, който да е болен от този вирус. Има хора, които умират от пневмонии, грипове... винаги е имало такава опасност. Какво толкова?!", заяви гримьорът.

Думите му целяха да внесат съмнения в това, че COVID-19 съществува на територията на страната ни. "Може да усвояват пари, затова да създават паники", предположи Валентин. "И какво толкова са се разпазарували?! Толкова много тоалетна хартия... ама толкова ли много ходите по голяма нужда?! Аз не ползвам, мия се, това е по хигиенично", уточни той. Негови фенове изказаха притеснения, че живеейки в момента в Дубай, може вируса да го застигне и му препоръчаха да вземе мерки за сигурност. "Сапунът ми е за 100 долара. Не се притеснявайте за моето здраве!", ироничен е хасковлията, който нашумя от последното издание на "ВИП Брадър".

Кулагин разкри как съхранява младостта си напоследък, а именно с хормон на растежа. "Бия си хормон на растежа и коронавирус мен не ме лови. Освен че се приема от бодибилдъри, има разкрасителен и подмладяващ ефект. Чувствам се много добре, откакто си го инжектирам", похвали се гримьорът.

Инстаграм потребители попитаха за мнението му относно "трансфера" на Диона в чалгата и "Пайнер". "Тя е една амбициозна нула. И преди и сега. Много иска да стане единица, но никога няма да се случи." А на слуховете, че любимката му Нора Недкова прави моден бранд: "Сигурно ще продава банани. Тя освен вибратори, друго не мога да се сетя какво може да продава." Попитан и за мнение по повод еротичното клипче на рапъра Тото... "Не съм го гледал, но ще повърна само при мисълта. Все пак кажете на този човек да се обезкосмява", препоръча той. За финал българинът с руска жилка обяви, че в края на месец май ще се върне в България и ще ощастливи записалите се абитуриентки за грим.

"Всяка, която си е платила капаро ще гримирам за бала. Не се притеснявайте изобщо, дори и да нямате бал. Ако искате си стойте у вас и си хубавейте пред огледалото", ироничен е Валентин. Който разкри, че в момента в Дубай гримира срещу 700 дирхама (около 350 лв.) за ежедневен, семпъл грим. 1500 дирхама обаче е сватбеният грим, като може да вземе и повече от това.

"Много почнахте да ми гледате колко изкарвам, злобарчета такива", ядоса се на въпросите за бюджета, с който разполага в ОАЕ. "Не съм в хотел, а в апартамент", уточни още риалити шеметът. Източник: hotnews.bg