След като стартира  Хелс Китчън стана ясно че в него ще готвят Клавдия и Асен от Берковица. Двамата се оказаха изненадващо майка и син.

Във визитката те се представиха като Асен Маджаров на 43, професионален готвач от 12 г, завърнал се скоро от Дания, където работил. А майка се представи като Клавдия Ангелова на 63, която работила в Гърция, като готвач, а после и шеф  ресторант.

Още на старта на предаването двамата се изправиха пред предизвикателство. Номинираната Клавдия трябваше да води кухнята на старите на първата резервация. Но не й се получи. А Асен като неин син се опита да я  насърчи и да й вдъхне кураж.

Кухнята на Ада заприлича на сапунен сериал (Майка и син ронят сълзи в Хелс Китчън – Снимки)

Социалната мрежа обаче не прие еднакво тяхното поведение. Зрителите коментират провала на мама  и казват, че нейния проблем се състои в това, че не е свикнала някой да й казва какво да прави. На тези години ината е по-голям и критиките се приемат трудно. Те са категорични, че Клавдия трябва да спре да се паникьосва , за да продължи напред, иначе шеф Ангелов ще й покаже вратата.

Кухнята на Ада заприлича на сапунен сериал (Майка и син ронят сълзи в Хелс Китчън – Снимки) - Снимка 2

Други пък нарекоха Асен мамино момченце, въпреки сериозната му възраст и казвт, че с майка като нея никога няма да се ожени и ще си остане стар ерген. И добавят, че такава свекърва никоя жена няма да търпи.

И смятат, че Хелс Китчън след първия епизод им прилича на турска сапунка, с ред  сополи и сълзи за мама от мъж на 43, а е и много жалко.