То и по цял ден да си снимаш з@дника и да си дърпаш гащите, не е лесна работа, пък и да си го кажем право - от това се затъпява. Еле, ако нямаш друго, с което да се занимаваш. А откакто на Андреа кариерата заби в девета глуха, тя май само гащи дърпа... Е, видя се и резултатът от това и той хич не е добър.

Последователи на певачката в социалните мрежи са искрено разтревожени за психиката й, особено след последното й изказване. Буквално часове преди 8 март, когато трябва да е свежа, усмихната, красива или поне мълчалива, Андреа се изцепи мощно. И за енти път оплю мъжете в живота си, не че са много. Но този път включи и новият.

Андреа изригна с думите, че е като магнит за откачалки и че привличала към себе си все мъже, които са или за затвора, или за психиатрична клиника. Помним как навремето тя се показа насинена и уж бита от Кубрат Пулев, така че очевидно този, който е за затвора, е той - визира него.

Любопитно е обаче, че спомена и психиатрична клиника, което очеИЗвадно е насочено към новия й приятел Емре Йозмен. Андреа скоро не се е показвала с него, нито е загатвала за любовта им като преди, което ясно сочи, че тази "приказка" е приключила бързо. И сега, разбира се, той е луд, а тя е нормална.

Източник: Crimesbg.com