Боксьорът Кубрат Пулев се намира в лоши взаимоотношения с бившата си изгора Теодора Андреева, която ние познаваме под псевдонима Андреа. Двамата се разделиха със скандал, който с времето дори ескалира.

Раздялата не се отразява добре на певицата, която сякаш като отвързана започна да си излага на показ голотиите, за да я забележи някой мъж. Докато беше с Кобрата, не си позволяваше чак толкова фриволни снимки да качва. Сега обаче нищо не я спира.

Кубрат Пулев намирал тези разголени фотоси за жалък опит да се привлече вниманието. На последната снимка в Инстаграм Андреа е чисто гола, което мина всички граници.

„Съжалявам я. Нито една достойна жена не би си показвала тялото така. Зная, че й е трудно, защото няма мъж до себе си, но прекалява с голотиите.“, коментирал Кобрата пред близките си.

За разлика от нея, той има гадже, с което мисли за бъдещето. Боксьорът не се притеснявал, че вече е на над 40 г., защото смятал, че мъжете имат повече време да станат родители, докато на жените времето им бързо изтича, както според него се случва в момента с 35-годишната Андреа.