Пулев е много популярен у нас, най-вече със спортните си постиженияи не само. Той и брат му са известни и много харесвани българи с успехите и поведението си, мнозина виждаха Кобрата като политик и дори биха го подкрепили, но той страни от тази сфера. Кубрат е сред водещите имена в бокса у нас както и по света. 

Освен всичко Кобрата имаше дълга и много коментирана връзка с поп фолк звездата Андреа, а раздялата им беше още по-драматична и скандална, медии и фенове не спираха да коментират техните реакции и интервюта. И все пак Кубрат скри личния си живот, сподели за нова връзка, но нищо повече, каза че е вече щастлив, дотолкова не споделяше, че новината за неговото дете се появи като гръм. 

Часове преди края на 2022 за Кобрата се сбъдна мечта, той стана баща, има си момиченце, казва се Христина и е първото му дете, той публикува голямата вест и все още много от почитателите му са много изненадани и радостни.

припомняме, че Кубрат има три момчета племенници, а сега Христина е момиченце сред толкова мъжка фамилия. Желаем им здраве и късмет за напред. 

Кубрат Пулев сбъдна мечта. Стана баща