Силно и откровено интервю даде Кубрат Пулев. Интервю, в което разкри неочаквани факти за себе си, съобщи взривяваща новина и... засегна бившата си Андреа – със сигурност без да го иска.

Започваме от новината на деня и тя е, че Кобрата ще се жени. Да, Пулев призна, че е щастлив, обичан, обичащ и готов за тази стъпка с половинката си Розали Петрова. От нея той вече има две деца, които „измайстори“ съвсем бързо едно след друго. Според Кобрата той вече е открил щастието и иска сватба.

„Аз съм мъж, мъжете не си мечтаем толкова за подобни неща, но жените го правят. Знам, че моята би била щастлива и искам да й дам това щастие. Защото тя на мен ми го дава всеки ден. Мина време, разбрах и се уверих, че това е човекът за мен, готов съм“, усмихва се Кубрат.

След което обаче нарани жестоко бившата си Андреа като посъветва хората да се насочат повече към духовното, да излизат сред природата, да се зареждат от нея, а не да се блъскат с хапчета и химия постоянно. „Стане ти чоглаво, депресираш се нещо и хоп – хапче. Хапче за това, хапче за онова и докато човек се усети, вече се е превърнал в кошче за хапчета. Не е добре това“, заяви Пулев, с което клъвна зверски Андреа. Помним, че тя беше разказвала неведнъж как дълго време е била на антидепресанти заради проблеми с Кобрата и кариерата си.

Дали да очакваме реакция от нейна страна?! Със сигурност да. Но на Пулев едва ли ще му пука особено, още повече, че той наистина е започнал да чете много Петър Дънов и друга духовна литература, както и да се издига „над нещата“, колкото и клиширано да звучи.

Източник: Crimesbg.com