На 15 декември двамата имат важни мачове зад океана и затова вече са в Америка, където упорито тренират. Да, говорим за Кубрат Пулев и брат му Тервел Пулев, които, наред с тренировките и съсредоточеността в спорта, не пропускат да се позабавляват в мрежата.

Е, нормално - като не могат да излязат на дискотека, да се напият и да забършат някоя мацка, какво им остава?! Знаем, че освен битките, за които трябва да са подготвени добре, двамата са семейни хора - Кубрат с две, а Тервел с цели три деца.

Кубрат Пулев и брат му Тервел в жестока гавра с Боби Михайлов: На танци ли ще ни учиш, или на поркане?! (СНИМКИ)

Затова преди часове те си направиха смях в нета, като на "жертвата" им обаче, едва ли ще й бъде толкова смешно. Кобрата и Тервел зациклиха на темата Боби Михайлов, която е особено актуална тези дни, дори и след оставката му.

"Не бива да забравяме Боби Михайлов", смигна Тервел Пулев, а Кубрат му отвърна: "Що?! Ще учим от него танците ли? То, всъщност от всеки има какво да се научи, де", удари го на философски размисли Кобрата.

"Не танците, а пиенето ще учим", ухили се веднага Тервел, а батко му го апострофира, че за това ще им е малко трудно, тъй като се справят чудесно и без пиене.

Направи впечатление, че и двамата са с мустаци, което е част от кампанията на месец ноември за превенция и защита от типично мъжките заболявания като тези на простатата и прочие.

Източник: Лупа.бг